Zakelijk

Bedrijven/ organisaties


Aanbod

  • Individuele coach trajecten 
  • Trainingen op het gebied van stress/ gedrag/ gezondheid/ vitaliteit en hormonen (PMS, Menopauze) 
  • Vitaliteit/ leefstijl trajecten
  • BLIK op je Hormonen, programma gericht op vrouwen met hormonale disbalans. 
  • Teambuilding, o.a. via MapsTell (DISC) inzicht krijgen in de verschillende gedragsstijlen binnen een team. 

 

Kortdurende, oplossingsgerichte coaching helpt de medewerker om zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. De medewerker leert beter om te gaan met veranderingen/ problemen en herstelt sneller van een stressvolle situatie. Dit helpt om ziekteverzuim te verminderen.

BLIK op je Hormonen programma 

binnen bedrijven

Vrouwen vallen tussen wal en schip


Veel vrouwen ervaren  ervaren al vanaf de pubertijd hormonale klachten.  Stemmingswisselingen, PMS, PCOS, zwanger willen worden of in de overgang zitten.  Dit brengt allerlei uitdagingen met zich mee zowel thuis als op het werk.
Vrouwen krijgen vaak niet de nodige informatie om deze periode comfortabeler door te komen. Er wordt weinig over gepraat op de werkvloer, en soms laat ook de gezondheidszorg het afweten. Hierdoor lopen veel vrouwen onnodig rond met klachten.


Grote en groeiende groep medewerksters 

Met 1,8 miljoen werkende vrouwen is in de overgang in Nederland, een aantal dat alleen maar toeneemt, is dit hét moment voor werkgevers om positieve impact te gaan maken.

Wat kan een werkgever doen?

Door als werkgever inzicht en steun te bieden, verbeter je niet alleen de prestaties op de werkvloer, maar til je ook het algehele welzijn van je werknemers naar een hoger niveau. Hiermee toon je goed werkgeverschap en betrokkenheid.

Wil je weten wat ik kan kan betekenen voor jouw bedrijf neem dan met mij contact op.  
Ik werk met de Reset je Hormonen methode.

de Wereld van Verschil

Wat is MapsTell?

MapsTell is een methode om het gedrag van mensen letterlijk in kaart te brengen. MapsTell werkt met een grote wereldkaart, deze heet de Wereld van Verschil. Hier staan verschillende Landschappen van Gedrag op. Er staan steden, dorpen, rivieren en bergen op, met daarbij gedragskenmerken vermeld. Met de PersonalMap in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.

MapsTell heeft een prachtige (visuele) tool ontwikkeld om aan de slag te gaan met jouw gedrag en dat van je team. De methode van MapsTell is gebaseerd op twee pijlers: DISC  (16 gedragsstijlen) en Associatieve Cartografie.

Teambuilding

Wil jij met je team een verdiepingsslag maken? Dit levert MapsTell voor jullie op, iedereen krijgt een eigen personal map waarin je: 

  • specifiek inzicht krijgt in jouw gedragsstijl en die van je collega's.
  •  je begrijpt wat de impact is van jouw gedrag op anderen
  • je leert wat je valkuilen zijn
  • je leert jouw invloed te vergroten
  • inzicht hoe je om kan gaan met een collega die een andere gedragsstijl heeft. 


Door middel van een vragenlijst worden jouw unieke gedrags- en communicatie eigenschappen verwerkt in een prachtige landkaart: jouw PersonalMap.