BLIKsem nieuws


Dankzij mijn ervaring en mijn gerichte focus op het beste resultaat heb ik mijn betrouwbare deskundigheid al in mogen zetten bij een aantal gewaardeerde opdrachtgevers.

Werp een BLIK op mijn samenwerkingspartners:

 GripOp-advies www.gripopadvies.nl 
Zorggroep Hoekse Waard

Reviews 

  • Judith van EekelenJudith van Eekelen· 1eEerstegraads connectieOrthopedagoog-GeneralistOrthopedagoog-Generalist30 maart 2022, Judith was klant van Marian30 maart 2022, Judith was klant van Marian
      • Ik heb Marian leren kennen als bevlogen, kundige, mensgerichte en betrokken manager bij Pameijer. Dankzij mijn positieve ervaringen in onze samenwerking heb ik op een later moment een coachingstraject bij haar gevolgd. Marian weet feilloos aan te sluiten op (de krachten van) de ander, inspireert zonder zweverigheid, doorziet patronen snel en kan uitstekend op verschillende niveaus met de ander meedenken. Ze schakelt soepel tussen metaniveau en de praktische, alledaagse praktijk. Dankzij haar sensitiviteit creëert ze een veilige sfeer en zorgen haar relativeringsvermogen en humor ervoor dat zaken in een ander perspectief geplaatst kunnen worden. Ik gun collega's ook een coachingstraject van Marian, het heeft me heel veel gebracht.Ik heb Marian leren kennen als bevlogen, kundige, mensgerichte en betrokken manager bij Pameijer. Dankzij mijn positieve ervaringen in onze samenwerking heb ik op een later moment een coachingstraject bij haar gevolgd. Marian weet feilloos aan te sluiten op (de krachten van) de ander, inspireert zonder zweverigheid, doorziet patronen snel en kan uitstekend op verschillende niveaus met de ander meedenken. Ze schakelt soepel tussen metaniveau en de praktische, alledaagse praktijk. Dankzij haar sensitiviteit creëert ze een veilige sfeer en zorgen haar relativeringsvermogen en humor ervoor dat zaken in een ander perspectief geplaatst kunnen worden. Ik gun collega's ook een coachingstraject van Marian, het heeft me heel veel gebracht.

Opleiding

December 2021 Post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach, Sonnevelt opleidingen
Januari 2022 licentie behaald tot CooL coach
September 2022 licentie behaald tot MapsTell guide
Oktober 2022 Training individueel systemisch werk, NEM academy 
November 2022 training Overgang en voeding, Sonnevelt opleidingen
Mei 2023 licentie behaald tot Slimmer coach
Juli 2023 Vakopleiding Reset je Hormonen expert
Oktober 2023 training Emotioneel Lichaamswerk